Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Budism pentru oameni ocupati - David Michie - Editura Atman

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-8758-58-9
Editura: Atman
Autor: David Michie
Data aparitiei: 2018
Cartea Budism pentru oameni ocupati scrisa de David Michie a aparut la editura Atman in anul 2018 si face parte din categoria Spiritualitate.

Cartea Budism pentru oameni ocupati scrisa de David Michie a aparut la editura Atman in anul 2018 si face parte din categoria Spiritualitate.

Lucrarea de fata intentioneaza sa ii sprijine pe oamenii ocupati sa gaseasca fericirea intr-o lume grabita. In cuprinsul acestei carti veti descoperi titluri precum: De ce avem nevoie ca sa fim fericiti? Prima invatatura a lui Buddha, Cum sa meditam, Karma, Aceasta viata pretioasa, Primul pas, Cultivarea compasiunii, Cum sa gasim fericirea in viata de zi cu zi, Esenta intelepciunii lui Budhha, Sa urmam un invatator. Fragment din lucrare: De ce avem nevoie sa fim fericiti? Dintre toate intrebarile din lume, aceasta este cel mai des intalnita si ne pune pe picior de egalitate pe toti, caci fie ca suntem instariti sau ne confruntam cu dificultati financiare, fie ca suntem singuri sau implicati intr-o relatie, fie ca avem kilograme in plus sau suntem elegant de supli, cu totii avem aceeasi dorinta de a atinge fericirea autentica. Nu fericirea care vine si pleaca in functie de context, ci fericirea care dureaza indiferent de schimbari. O fericirea pe care o resimtim in adancul nostru. Supa orice standard obiectiv, eforturile noastre de a atinge acest tel simplu s-au soldat cu rezultate categoric amestecate. Ca societate, ne bucuram astazi de un grad de bunastare care altadata le-ar fi taiat rasuflarea bunicilor nostri, paradoxal insa, dulapurile noastre nu au fost niciodata mai pline de sedative, somnifere si antidepresive, care sa ne fereasca de noua noastra realitate imbunatatite. Dispunem de o gama nemaipomenita de device-uri menite sa ne mareasca producitivitatea muncii, dar niciodata n-a trebuit sa muncim atat de mult ca acum. Am reusit sa cream notiunea prietenoasa de oras planetar, dar niciodata nu ne-am simtit mai amenintati de terorismul international, de bursele de valori instabie, de infectiile virale si de multe alte pericole. Iar lista de paradoxuri continua.

Mai multe informatii
AutorDavid Michie
CategorieSpiritualitate
Data aparitiei2018
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.