Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Bucatarie, retetar general (editia a X-a) - Violeta Borzea, Dan Chiriac, Daniela Chiriac - Editura National

Rating:
%
Fara stoc
Cartea Bucatarie, retetar general (editia a X-a) scrisa de Violeta Borzea, Dan Chiriac, Daniela Chiriac a aparut la editura National in anul 2018 si face parte din categoria Gastronomie.

Cartea Bucatarie, retetar general (editia a X-a) scrisa de Violeta Borzea, Dan Chiriac, Daniela Chiriac a aparut la editura National in anul 2018 si face parte din categoria Gastronomie.

"Aceasta culegere de retete este inspirata din bucataria traditionala romaneasca, dar cuprinde si retete specifice bucatariei internationale. Ineditul acestei carti consta in modalitatea de prezentare a retetelor, menite sa vina atat in ajutorul persoanelor specializate in acest domeniu, cat si al celor care doresc sa se initieze in arta culinara. Fiecare reteta contine consumul specific de materii prime pentru 10 portii, gramajul produsului finit pentru o portie si procesul tehnologic de preparare, fiind conceputa pe ideea asigurarii unei alimentatii fundamentate pe principii stiintifice. In pas cu cerintele gastronomiei, aceasta culegere - care contine circa 1500 de retete - este destinata sa contribuie la promovarea unui consum sporit de legume, in concordanta cu principiile echilibrate nutritional, precum si la diversificarea sortimentului in acest sector. Cartea este structurata in noua capitole, corespunzatoare diferitelor grupe de semipreparate si preparate culinare, si contine, de asemenea, principalele metode moderne de preparare culinara pentru mentinerea factorilor nutritivi continuti de materiile prime, precum si metodologia de determinare a valorii calorice si nutritive a preparatelor culinare, usor accesibile fiecarei persoane interesate. Departe de a se considera o culegere exhaustiva de retete, aceasta carte lasa totusi posibilitatea unei viitoare completari si, urmand indeaproape modalitatea de preparare, se poate realiza cu succes un paralelism intre preferintele dumneavoastra culinare si retetele de fata. Speram ca aceasta editie - a zecea - sa preintampine asteptarile, cerintele si preferintele cititorilor nostri, pe ale caror opinii ne bazam in perfectionarea acestei lucrari."

Mai multe informatii
AutorDan Chiriac, Daniela Chiriac, Violeta Borzea
CategorieGastronomie
Data aparitiei2018
EdituraNational
Format240x170
ISBN978-973-659-097-6
Numar pagini882
Tip copertaCartonata
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.