Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Bucataria sclavilor

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-46-4203-8
Editura: Polirom
Autor: Kathleen Grissom
Data aparitiei: 2014
Cartea Bucataria sclavilor scrisa de Kathleen Grissom a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Biblioteca Polirom.

Cartea Bucataria sclavilor scrisa de Kathleen Grissom a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Biblioteca Polirom.

Ramasa orfana, micuta Lavinia ajunge pe paminturile unei plantatii de tutun, unde trebuie sa traiasca si sa munceasca alaturi de sclavi, in bucatarie. Aflata in grija frumoasei Belle, despre care unii cred ca-i amanta stapinului, Lavinia devine treptat parte a noii familii; singura opreliste in calea aparentei sale fericiri este faptul ca, desi pe o plantatie plina de sclavi de culoare, ea e o sclava „alba”. In ciuda tuturor greutatilor, va fi acceptata in „casa cea mare”, de unde stapinul lipseste, iar stapina se lupta cu dependenta de opiu. Kathleen Grissom marcheaza prin apropierea celor doua personaje, mulatra Belle si „alba” Lavinia, un contrast greu de pus in cuvinte. Bucataria sclavilor este o poveste tragica, punctata pe alocuri de nesiguranta asteptarii si de intelesuri noi ale realitatii familiale, unde dragostea si credinta, desi trebuie sa invinga orice piedica, esueaza adesea.

Mai multe informatii
AutorKathleen Grissom
CategorieLiteratura contemporana
Data aparitiei2014
EdituraPolirom
Format130x200
ISBN978-973-46-4203-8
Numar pagini384
Tip copertaBrosata
TraducatorIoana Georgescu
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.