facebook portokal

Contact: 0232 217 900

Program L - V: 08:00 - 18:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

  • Biologie. Culegere de teste pentru concursul de admitere - Anca Sava, Cristinel Ionel Stan, Cristina Furnica - Editura Ars Longa

Biologie. Culegere de teste pentru concursul de admitere - Anca Sava, Cristinel Ionel Stan, Cristina Furnica - Editura Ars Longa

Autori: Anca Sava
48,30 Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat

Isbn: 978-973-148-306-1
Editura: Ars Longa
Numar pagini: 190
Data aparitiei: 2019
Limba: Romana
Format carte: 170x245
Tip coperta: Brosata

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zileTransport gratuitTransport gratuit

  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Cartea Biologie. Culegere de teste pentru concursul de admitere scrisa de Anca Sava, Cristinel Ionel Stan, Cristina Furnica a aparut la edituraArs Longa in anul si face parte din categoriaMedicina si farmacie.

Prezenta lucrare se adreseaza in primul rand candidatilor la concursul de admitere in invatamantul superior medical, cu scopul de a fi un ghid si un sprijin in pregatirea acestora. Continutul acestui volum a fost elaborat de un colectiv format din cadre didactice universitare cu experienta ce isi desfasoara activitatea la Disciplina de Anatomie si Embriologie din cadrul Facultati de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie "Grigore T. Popa" Iasi. Culegerea contine intrebari grila cu raspuns unic sau multiplu, structurate pe capitole, fiecare capitol facand referire la cate un sistem al organismului uman.

Aceste teste au fost compuse utilizand ca material bibliografic Biologie - Manual pentru clasa a XI-a aparut la Editura Corint Educational, editia 2014, avand ca autori: Dan Cristescu, Carmen Salavastru, Bogdan Voiculescu, Cezar Th. Niculescu, Radu Carmaciu, manual care se regaseste in bibliografia concursurilor de admitere de la majoritatea facultatilor de medicina si medicina dentara din tara.

Intrebarile formulate de autori verifica cunostintele candidatilor referitoare la informatiile continute in textul, imaginile si tabelele fiecarui capitol in parte precum si relatiile care se pot stabili intre anatomia si fiziologia aparatelor si sistemelor corpului uman.

Scrie propria ta recenzie

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Calitate
Pret
Valoare
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...