facebook portokal

Contact: 0730 650 316

Program L - V: 08:00 - 18:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

TRANSPORT GRATUIT la comenzi mai mari de 150 lei!
  • Bazele biotehnologiilor vinicole

Bazele biotehnologiilor vinicole

24,80 Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat

Isbn: 973-657-477-6
Editura: Sitech
Numar pagini: 291
Data aparitiei: 2008
Limba: Romana
Format carte: 170x240

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zileTransport gratuitTransport gratuit

  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Cartea Bazele biotehnologiilor vinicole scrisa de Constantin Baduca Cimpeanu a aparut la EdituraSitech.

Vinul este prima bautura alcoolica obtinuta si consumata de om, inceputurile vinificatiei pierzandu-se in negura vremurilor. Ca indeletnicire, prepararea vinului a aparut anterior cultivarii vitei de vie, deoarece, la inceputurile existentei sale, omul a fost vanator si culegator, procurandu-si hrana din ceea ce-i oferea natura. Lucrarea de fata este structurata in doua parti: in prima parte este prezentata – microflora specifica industriei vinicole – bacteria, mucegaiuri si levuri, iar in partea a II-a sunt prezentate tranformarile de natura biochimica si biofizica ce au loc transformare mustului in vin – fermentatia alcoolica, maceratia, si fermentatia malolacita. Lucrarea se refera numai la microorganismele implicate in procesul de vinificare si la transformarile pe care aceasta le determina si nu cuprinde alterarile provocate de micoorganismele de contaminare, cu exceptia bacteriilor acetic, intrucat acestea nu prezinta importanta din puncul de vedere al biotehnologiilor vinicole.

Scrie propria ta recenzie

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Calitate
Pret
Valoare
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...