Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
12,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Aventurile Cavalerului Pardaillan 2: Epopeea dragostei

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-87465-5-8
Editura: Devadata
Autor: Michel Zevaco
Data aparitiei: 2006
Cartea Aventurile Cavalerului Pardaillan, vol. 2: Epopeea dragostei scrisa de Michel Zevaco a aparut la editura Devadata.

Cartea Aventurile Cavalerului Pardaillan, vol. 2: Epopeea dragostei scrisa de Michel Zevaco a aparut la editura Devadata.

Destinele paralele sau intretaiate ale regilor si reginelor, ostenilor sau borfasilor, hangiilor sau florareselor ilustreaza ideea ca istoria nu este decat suma tuturor destinelor individuale, de la cele mai faimoase la cele mai obscure, de la cele mai nobile la cele mai marsave, si ca hazardul este singurul stapan al lor. Pe fundalul razboaielor civile necrutatoare in care se infrunta ambitiile privind tronul Frantei, Zevaco face sa renasca intrigi, comploturi, serbari regale si princiare, procesiuni si audiente dar si scene intime sau de pe strada cu o sensibilitate si un umor uimitoare. Ciclul "Cavalerul Pardaillan" este unanim recunoscut drept una dintre cele mai reusite creatii ale romanului de capa si spada, o fresca pasionanta a unor vremuri pline de romantism si de eroism. In acest volum aflam deznodamantul povestii de dragoste dintre Pardaillan si Loise si a celei dintre Deodat si Alice de Lux. Evenimente istorice importante din istoria Frantei se intersecteaza din nou cu destinul cavalerului Pardaillan: masacrul din noaptea sfantului Bartolomeu, ascensiunea lui Guise si moartea regelui Carol al IX-lea intr-o sudoare insangerata.

Mai multe informatii
AutorMichel Zevaco
CategorieLiteratura universala
Data aparitiei2006
EdituraDevadata
Format130x200
ISBN978-973-87465-5-8
Numar pagini416
Tip copertaBrosata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.