Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
25,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Atelierul Diavolului

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-710-199-7
Editura: Art
Autor: Jachym Topol
Data aparitiei: 2015
Cartea Atelierul Diavolului scrisa de Jachym Topol a aparut la editura Art si face parte din Colectia Desenul din covor.

Cartea Atelierul Diavolului scrisa de Jachym Topol a aparut la editura Art si face parte din Colectia Desenul din covor.

In Terezin, fostul lagar nazist de deportare, istoria adevarata incepe sa fie uitata, confiscata de variantele oficiale, seci si artificiale. Dar Lebo, care s-a nascut chiar pe un prici in lagar, incearca sa pastreze cu orice pret autenticitatea locului strangand in jurul lui un grup de entuziasti gata de orice pentru a pastra vii orasul si memoria acestuia. In indepartatul Belarus, un alt grup incearca sa readuca in atentie masacrul de la Chatyn creand un infiorator muzeu al ororilor chiar pe locul unde diavolul si-a avut atelierul, acolo unde cruzimea umana a atins apogeul, oferind occidentalilor un horror trip de neuitat. Jachym Topol scrie despre genocid, nazism, comunism etc., asa cum n-a mai facut-o nimeni pana la el, amestecand realitatea cu fictiunea, umorul negru cu oroarea, intr-o maniera originala si curajoasa. In Atelierul Diavolului, Topol ridica intrebari incomode privind felul in care s-a inteles comemorarea atrocitatilor trecutului, aducand in discutie subiecte trecute de cele mai multe ori sub tacere.

Mai multe informatii
AutorJachym Topol
CategorieLiteratura universala
Data aparitiei2015
EdituraArt
ISBN978-606-710-199-7
Numar pagini145
Tip copertaCartonata
TraducatorSorin Paliga
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

  1. Gargara cu gudron - Jachym Topol - Editura Art
    Rating:
    %
    Pret standard 34,00 Lei Pret special 30,60 Lei
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.