Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
13,99 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Asamblari mecanice - Manual pentru clasele XI-XII

Rating:
%
In stoc
Asamblari mecanice - Manual pentru clasele XI-XII
Asamblari mecanice - Manual pentru clasele XI-XII este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Lucrarea Asamblari mecanice - Manual pentru clasele XI-XII, de Aurel Ciocirlea-Vasilescu si Marian Constantin a aparut la editura CD Press.

Acest manual abordeaza elementele specifice programei analitice in vigoare – elemente de asamblare si asamblari mecanice nedemontabile –, constituind un element indispensabil in pregatirea elevilor din liceele tehnologice, profil tehnic, clasa a XI-a, ruta directa, si clasa a XII-a, ruta progresiva. Temele tratate sunt accesibile, prezentand o maniera usoara de studiu si de aprofundare. De asemenea, manualul ofera profesorilor un instrument foarte usor de utilizat, in scopul obtinerii competentelor necesare.
La sfarsitul fiecarui capitol, se gaseste un rezumat al materiei parcurse, alaturi de probleme si exercitii ce pot fi folosite pentru o mai buna intelegere si retinere a materiei. Prin intermediul unei bibliografii bine construite, manualul permite elevilor initierea studiului individual.
Riguros din punct de vedere stiintific si ancorat in realitate, bine sustinut vizual prin intermediul imaginilor sugestive si de calitate, manualul permite dobandirea competentelor necesare.

 

Mai multe informatii
AutorMarian Constantin, Aurel Ciocirlea-Vasilescu
CategorieInvatamant & Educatie
Data aparitiei2007
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.