Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Arta persuasiunii. Editia a II-a

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-588-509-7
Editura: Curtea Veche
Autor: Juliet Erickson
Data aparitiei: 2013
Cartea Arta persuasiunii. Editia a II-a scrisa de Juliet Erickson a aparut la editura Curtea Veche si face parte din categoria dezvoltare personala.

Cartea Arta persuasiunii. Editia a II-a scrisa de Juliet Erickson a aparut la editura Curtea Veche si face parte din categoria dezvoltare personala.

Lucrarea de fata isi propune sa abordeze modul in care poti sa-ti dezvolti si sa-ti imbunatatesti abilitatile de comunicare persuasiva pentru ca mai apoi sa le folosesti in indeplinirea propriilor teluri. Informatiile din aceasta carte provin dintr-un cufar de comori ce reprezinta ani de experienta, tehnici dovedite in practica si perspective de actiuni folosite cu succes de oameni din intreaga lume. Cartea este structurata in trei sectiuni: prima dintre ele este deprinderea conceptelor de baza, cea de-a doua sectiune te va ajuta sa-ti compui o trusa de unelte continand abilitati fundamentale de comuniare la care sa poti apela atunci cand ai nevoie, iar in ultima sectiune vei descoperi un sprijin pentru pregatirea celor mai critice momente, atunci cand riscurile sunt mari, iar tu trebuie sa rezolvi situatia din prima incercare.

Mai multe informatii
AutorJuliet Erickson
CategorieDezvoltare personala
Data aparitiei2013
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.