facebook portokal

Contact: 0232 217 900

Program L - V: 08:00 - 17:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

- 20%
  • Aritmetica. Clasa a 5-a + Brosura cu rezultate, indicatii, solutii si comentarii - Artur Balauca, Catalin Budeanu, Monica Sas - Editura Taida

Aritmetica. Clasa a 5-a + Brosura cu rezultate, indicatii, solutii si comentarii - Artur Balauca, Catalin Budeanu, Monica Sas - Editura Taida

Pret normal: 29,00 Lei

Promotie23,20 Lei

Disponibilitate: In stoc

Isbn: 978-606-514-426-2
Editura: Taida
Numar pagini: 382
Data aparitiei: 2020
Limba: Romana
Format carte: 155x235
Tip coperta: Brosata

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zileTransport gratuitTransport gratuit

  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Cartea Aritmetica. Clasa a 5-a + Brosura cu rezultate, indicatii, solutii si comentarii scrisa de Artur Balauca, Catalin Budeanu si Monica Sas a aparut la edituraTaida in anul2020 si face parte din categoria Invatamant si educatie.

Prezenta lucrare intruneste elementele de continut ale programei in vigoare in unitati de invatare, cu respectarea logicii de dezvoltare a notiunilor matematice. Atat in prezentarea conceptelor, cat si prin multele probleme propuse si rezolvate, elevul se afla in situatia de a observa mediul inconjurator si de a-si folosi intuitia si imaginatia pentru a scoate exemple, astfel ca matematica sa apara ca disciplina ancorata in mediul in care traieste. Lucrarea de fata reprezinta un suport util si eficace pentru profesori, elevi si parinti in vederea unor evaluari si autoevaluari cat mai obiective, prin urmare fiecare exercitiu/fiecare problema are specificat/a nota corespunzatoare. Probleme sunt potrivite atat pentru consolidarea informatiilor pe durata mai multor etape, cat si pentru pregatirea evaluarii curente si semestriale.

Problemele sunt segmentate pe capitole, unitati de invatare si pe lectii cu rezolvari adecvate. Au fost selectate pentru fiecare lectie probleme reprezentative care ajuta la asimilarea si aprofundarea conceptelor pe care le contin. Problemele sunt variate, de la simple la complexe, fiind inlaturate cele concepute in mod artificial dupa sabloane inutile si infructuoase.

Scrie propria ta recenzie

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Calitate
Pret
Valoare
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...