Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
40,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Aripile demonului vol 4

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-726-799-3
Editura: Limes
Autor: Mircea Tomus
Cartea Aripile demonului, vol 4 scrisa de Mircea Tomus a aparut la editura Limes Cluj si face parte din Colectia Romanul romanesc al secolului XXI.

Cartea Aripile demonului, vol 4 scrisa de Mircea Tomus a aparut la editura Limes Cluj si face parte din Colectia Romanul romanesc al secolului XXI.

Saga transilvana a lui Mircea Tomus continua evocarea intamplarilor de la finele si de dupa cel de-al doilea razboi mondial. Forta evocatoare a autorului este coplesitoare. Meditatia asupra relatiei dintre durata si istorie impaca proustianismul cu balzacianismul, intr-un efort admirabil de reconstructie a unei lumi scufundate. Volumul al patrulea are ca decor Apusenii, personajele care-l populeaza fiind ilustre figuri istorice precum Horea, Avram Iancu, Barnutiu, intelectuali si artisti, preoti si invatatori, membri ai clanului Tomus, dar si oameni simpli, romani, unguri, sasi, evrei ori tigani. Formula adoptata, de aceasta data, este aceea a jurnalului: autorul trece cu o usurinta extraordinara de la o situatie la alta, reusind sa evoce, cu egala expresivitate, momente din timpul Revolutiei de la 1848 din Transilvania, sau o tulburatoare poveste de dragoste intre sotia unui notar si tanarul angajat ca sluga in gospodaria acestuia, episoade din calatoria unui grup de intelectuali in sihlele Apusenilor, sau recitalul unui poet

Mai multe informatii
AutorMircea Tomus
CategorieLiteratura romana
EdituraLimes
ISBN978-973-726-799-3
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.