Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
17,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Apocalipsa dupa Ceausescu

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-645-525-4
Editura: Vremea
Autor: Sergiu Somesan
Cartea Apocalipsa dupa Ceausescu scrisa de Sergiu Somesan a aparut la editura Vremea si face parte din Colectia Autori romani.

Cartea Apocalipsa dupa Ceausescu scrisa de Sergiu Somesan a aparut la editura Vremea si face parte din Colectia Autori romani.

„In 2012 - an in care evenimentele politice din Romania nu i-au prea scos din casa pe scriitorii autohtoni, daramite sa-i mai si determine sa scrie! - , Sergiu Somesan a fost singurul care a avut indrazneala sa-si exprime, prin creatia sa, atitudinea fata de cele intamplate la referendumul care a transformat in «oameni invizibili» aproape 8,5 milioane de alegatori romani. Povestirea sa Fauritorul de vise, publicata deocamdata numai on-line pe blogul http://moshulsf.wordpress.com, a fost citita si apreciata in doar cateva zile de peste 700 de internauti - mai multi decit tirajul mediu actual al unei carti in Romania!!! Iar daca va intrebati de ce a luat atitudine intr-un subiect pe care cei mai multi colegi de breasla l-au «bagat sub pres» ori s-au facut ca nu exista, atunci va dau si o explicatie: pentru ca - daca-i cititi lucrarile - veti descoperi ca este un scriitor «vertical», cu atitudine, un om pentru care societatea reprezinta atat obiect cat si subiect de discutie, in majoritatea cazurilor la modul foarte responsabil. Asa cum unii se pricep sa manevreze sabia, pusca, securea sau sulita, eventual tancul sau racheta intercontinentala, Sergiu Somesan stie sa manevreze cuvantul, si o face pentru cauze nobile… si o face foarte bine!” Stefan Ghidoveanu 

Mai multe informatii
AutorSergiu Somesan
CategorieLiteratura romana
EdituraVremea
ISBN978-973-645-525-4
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.