Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
22,95 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Amorul conjugal

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-46-1858-3
Editura: Polirom
Data aparitiei: 2010
Cartea Amorul conjugal scrisa de Alberto Moravia a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Biblioteca Polirom.

Cartea Amorul conjugal scrisa de Alberto Moravia a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Biblioteca Polirom.

Scris intr-un stil fluid, de o simplitate si o eleganta incantatoare, romanul Amorul conjugal, 1949, exploreaza teme literare fundamentale, precum inspiratia literara, efectul muzei asupra creativitatii si descoperirii de sine, posibilitatile iubirii platonice si ale iubirii conjugale. Autorul surprinde cu o fina intuitie drama psihologica a unui diletant bogat care isi vede naruindu-se cele mai inalte aspiratii: sa iubeasca o femeie si sa creeze o opera literara valoroasa. Retragandu-se impreuna cu sotia la o vila izolata din Toscana pentru a scrie, Silvio Baldeschi isi da seama ca lungile nopti de dragoste ii secatuiesc puterile si ii propune acesteia o perioada de abstinenta, pana cand isi va incheia capodopera. Dar lucrurile iau o intorsatura tragica in momentul in care Leda e asaltata de avansurile barbierului, care ii viziteaza zilnic. Naratiunea la persoana intai transmite admirabil cititorului lipsit de alta perspectiva confuzia, nesiguranta, suferinta si sentimentul de infrangere pe care le incearca protagonistul in momentul destramarii mariajului sau.

Mai multe informatii
CategorieLiteratura contemporana
Data aparitiei2010
EdituraPolirom
ISBN978-973-46-1858-3
Numar pagini204
Tip copertaBrosata
TraducatorCerasela Barbone
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.