Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Am ceva sa-ti spun

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-689-371-1
Editura: Humanitas Fiction
Autor: Hanif Kureishi
Data aparitiei: 2010
Cartea Am ceva sa-ti spun scrisa de Hanif Kureishi a aparut la editura Humanitas Fiction si face parte din Colectia Raftul Denisei.

Cartea Am ceva sa-ti spun scrisa de Hanif Kureishi a aparut la editura Humanitas Fiction si face parte din Colectia Raftul Denisei.

Prozator, dramaturg si scenarist, Hanif Kureishi a castigat prestigiosul Whitbread Award si a fost de doua ori nominalizat la Premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu. Opera lui literara este tradusa in treizeci si sase de limbi. O privire retrospectiva de un umor spumos, pe alocuri noir, asupra anilor '70–'80 si a guvernarii Thatcher, iata ce ofera romanul lui Hanif Kureishi. Sexul, cultura pop si psihanaliza sunt printre panaceele propuse de autor. Iar eroul sau, Jamal, psihanalist si scriitor de succes, e un teoretician plin de haz si de fraze memorabile, pus in umbra numai de celelalte personaje, si ele la fel de spectaculoase. Miriam, sora lui Jamal, e o depresiva cu accese de violenta care-si gaseste linistea in bratele lui Henry, director de teatru si prieten al fratelui ei, si el cu o istorie de familie hilara, menita sa complice si mai mult o relatie deja controversata. Rafi, fiul adolescent al lui Jamal cu Josephine, are si el probleme legate de despartirea parintilor sai, intre care povestea de iubire pare totusi sa nu se fi sfarsit. Dar in scena intra si Ajita, frumoasa si senzuala iubita din facultate a lui Jamal, care, molestata in tinerete de propriul tata, e inca in cautarea unei cai de a se elibera de trecut. Un teatru pe alocuri funebru, cu scene de o mare intensitate psihologica si un umor de situatie si de limbaj greu egalabile marcheaza acest roman gandit sa ofere o imagine a Londrei din anii '70 pana astazi.

Mai multe informatii
AutorHanif Kureishi
CategorieLiteratura contemporana
ColectiaRaftul Denisei
Data aparitiei2010
EdituraHumanitas Fiction
Format130x200
ISBN978-973-689-371-1
Numar pagini384
Tip copertaBrosata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.