Scrieti o recenzie
Alimente care ucid creierul. Cerealele, carbohidratii si zaharul - David Perlmutter, Kristin Loberg - Editura Litera
Cartea Alimente care ucid creierul. Cerealele, carbohidratii si zaharul scrisa de David Perlmutter, Kristin Loberg a aparut la editura Litera in anul 2019 si face parte din categoria Corp, minte si suflet.
Oamenii se tem de dementa mai mult decat de moarte sau de cancer si cred ca aceasta este inevitabila. Renumit neurolog, autorul ne arata insa ca destinul creierului nu depinde de genele noastre, ci de ceea ce mancam.
Pornind de la dovezi stiintifice, el ne dezvaluie un adevar inspaimantator: carbohidratii ne distrug creierul si sunt la originea a numeroase probleme de sanatate – boala Alzheimer, ADHD, epilepsia, anxietatea, durerile cronice de cap, depresia, scaderea libidoului sunt doar cateva dintre acestea.
Cartea ne propune un program de patru saptamani pentru pastrarea sanatatii creierului, care nu presupune recurgerea la medicamente, ci strategii simplu de pus in practica, retete delicioase si obiective la indemana tuturor. Cu noul stil de viata, ne vom simti mai tineri, vom fi capabili sa depasim mai usor perioadele stresante, vom fi motivati sa ramanem activi si sa relationam cu ceilalti si vom fi mai fericiti si mai eficienti.
"Dr. Perlmutter este lider absolut in utilizarea abordarilor alternative si conventionale in tratamentul tulburarilor neurologice. L-am recomandat multor pacienti, rezultatele obtinute fiind extraordinare." - Dr. Mehmet Oz
Autor | Kristin Loberg |
---|---|
Categorie | Sanatate si diete |
Colectia | Carte pentru toti |
Data aparitiei | 2019 |
Editura | Litera |
Format | 165x110 |
ISBN | 978-606-33-4480-0 |
Numar pagini | 447 |
Tip coperta | Necartonata |
Traducator | Irina Brates |
Transport Gratuit | Nu |
Ratings & Reviews
Scrieti o recenzie