Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
35,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Alimentatia si bolile cardiovasculare

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-13-3992-1
Editura: Pim
Autor: Florin Mitu
Data aparitiei: 2017
Cartea Alimentatia si bolile cardiovasculare scrisa de Florin Mitu, Mihai Roca, Iulia-Cristina Roca a aparut la editura Pim.

Cartea Alimentatia si bolile cardiovasculare scrisa de Florin Mitu, Mihai Roca, Iulia-Cristina Roca a aparut la editura Pim.

Lucrarea de fata este structurata in patru sectiuni principale. Prima sectiune reprezinta o prezentare a implicatiilor macronutrientilor in patologia cardiovasculara si cuprinde trei capitole corespunzatoare lipidelor, glucidelor si proteinelor. A doua sectiune cuprinde o prezentare a implicatiilor micronutrientilor in patologia cardiovasculara, incluzand capitolele referitoare la rolul vitaminelor respectiv al mineralelor in preventia cardiovasculara. A treia sectiune cuprinde o prezentare a grupelor alimentare de baza, in relatie cu patologia cardiovasculara, in capitole corespunzatoare: legumele si fructele, laptele si produsele lactate, ouale, uleiurile vegetale si uleiul de peste, alcoolul. A patra sectiune cuprinde un singur capitol si reprezinta o prezentare a celor mai importante diete cu efecte dovedite in preventia cardiovasculara primara si secundara: dieta mediteraniana, dieta DASH, dieta vegetariana, etc.

Mai multe informatii
AutorFlorin Mitu
CategorieMedicina si farmacie
Data aparitiei2017
EdituraPim
Format240x170
ISBN978-606-13-3992-1
Numar pagini264
Tip copertaBrosata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.