facebook portokal

Contact: 0232 217 900

Program L - V: 08:00 - 17:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

  • Alcoolul si patologia medicala - Florin Mitu, Maria Magdalena, Leon Constantin - Editura "Gr. T. Popa", U.M.F. Iasi

Alcoolul si patologia medicala - Florin Mitu, Maria Magdalena, Leon Constantin - Editura "Gr. T. Popa", U.M.F. Iasi

Autori: Florin Mitu
40,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Isbn: 978-606-544-759-2
Numar pagini: 270
Data aparitiei: 2021
Limba: Romana
Format carte: 240x170
Tip coperta: Brosata

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zileTransport gratuitTransport gratuit

  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Cartea Alcoolul si patologia medicala scrisa de Florin Mitu, Maria Magdalena, Leon Constantin a aparut la editura "Gr. T. Popa", U.M.F. Iasi si face parte din categoriaMedicina si Farmacie.

PREFATA

Cartea "Alcoolul si patologia medicala” este o aparitie editoriala binevenita si necesara in prezent datorita informatiilor medicale legate de consumul de alcool si bolile asociate.

Aceasta carte a aparut din dorinta de a prezenta perspectiva stiintifica extinsa multidisciplinara pe care o determina consumul de alcool asupra tuturor aparatelor si sistemelor. Prin simplitate si concizie, aceasta lucrare se adreseaza atat medicilor din specialitatile medicale sau chirurgicale, cat si rezidentilor sau studentilor din anii terminali care doresc sa primeasca informatii medicale utile si valoroase despre patologia medicala aparuta in contextul consumului de alcool.

In acest manuscris sunt prezentate efectele benefice ale unui consum mic sau moderat de alcool si sunt combatute cu fermitate conceptiile gresite referitoare la interzicerea consumului de alcool la pacientii cu boli cardiovasculare. Totodata, sunt mentionate patologiile ce pot aparea in cazul utilizarii in exces a alcoolului.

Sintetizand cele mai noi informatii din domeniu, volumul este conceput sub forma a 16 capitole, ce exprima afectiunea medicala din punctul de vedere al fiecarui specialist in parte.

Multumim intregului colectiv de autori, echipei interdisciplinare, care s- a implicat in realizarea acestui volum.

Multumim doamnei doctor asistent universitar Alexandra Mastaleru pentru ajutorul acordat in realizarea tehnoredactarii cartii.

Dorim sa multumim referentilor stiintifici, Prof. Univ. Dr. Lacramioara Serban, Decan al Facultatii de Medicina si doamnei Prof. Univ. Dr. Luminita Smaranda Iancu, Prorector Studii Postuniversitare si Formare Profesionala Continua care au sustinut acest proiect.

Multumiri speciale si Editurii "Gr.T. Popa” lasi pentru sprijinul acordat in realizarea acestei carti.

Coordonatorii

Scrie propria ta recenzie

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Calitate
Pret
Valoare
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...