Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
10,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Alaturi de Edward

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-736-197-4
Editura: Orizonturi
Autor: Kimberly Bennett
Cartea Alaturi de Edward scrisa de Kimberly Bennett a aparut la editura Orizonturi si face parte din Colectia Romane celebre.

Cartea Alaturi de Edward scrisa de Kimberly Bennett a aparut la editura Orizonturi si face parte din Colectia Romane celebre.

Continuare a romanului „Jane Eyre“. Autoarea Kimberly Bennett a dovedit un curaj iesit din comun atunci cand a hotarat sa scrie continuarea unui roman-capodopera a literaturii universale, „Jane Eyre“. O misiune extrem de grea, dar nu imposibila, asa cum o dovedeste aceasta carte ce nu se deosebeste prin nimic de stilul celebrei Charlotte Bronte. Povestea din Jane Eyre s-a oprit la momentul casatoriei lu Edward cu Jane. Continuarea ei urmareste evolutia cuplului si incearca sa raspunda unor intrebari firesti. Inceteaza intensitatea atractiei dupa ce sedepun juramintele de credinta? Nu mai exista niciun obstacol in calea fericirii lor? Intr-adevar,la inceputul casniciei, viata este la fel de tumultoasa si nesigura ca plecarea intr-o calatorie spre o destinatie indepartata. Iar primul sarut al casniciei este ca intaia gura de aer trasa in piept de un nou-nascut. Dar viitorul nu poate fi prestabilit niciodata. Vor trai Jane si Edward fericiti pana la adanci batraneti sau dificutatile aparute ii vor desparti? O carte scrisa cu reala pasine, ce face sa vibreze cele mai sensibile corti ale sufletului cititorului.

Mai multe informatii
AutorKimberly Bennett
CategorieLiteratura clasica
EdituraOrizonturi
ISBN978-973-736-197-4
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.