Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
35,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Agentul Storm. Spion in Al-Qaeda

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-8653-21-1
Editura: Meteor Press
Autor: Morten Storm, Paul Cruickshank, Tim Lister
Data aparitiei: 2015
Agentul Storm. Spion in Al-Qaeda

Cartea Agentul Storm. Spion in Al-Qaeda scrisa de Morten Storm, Paul Cruickshank, Tim Lister a aparut la editura Meteor Press.

In dimineata de 7 ianuarie 2015, Franta a fost traumatizata de atentatul asupra redactiei Charlie Hebdo, dar caricaturi cu profetul Mahomed de felul celor publicate de hebdomadar aparusera in Danemarca inca din 2005, iar autorul lor, Kurt Westergaard, fusese atacat cu toporul in 2010. Atacatorul fusese o cunostinta a lui Morten Storm, care...

Morten Storm a fost un jihadist cu totul improbabil. Potrivit propriilor lui cuvinte: „Fiind un danez matahalos, cu par rosu si barba lunga, puteam la fel de bine sa fiu o forma de viata extraterestra printre arabii maslinii si vanosi.” Adolescenta i-a fost presarata de brutalitati si infractiuni, contrabanda si inchisori, dupa care lectura unei carti despre profetul Mahomed l-a convertit la islamism. A plecat in Yemen si a urmat cursurile unei scoli religioase, s-a insurat cu o musulmana, si-a botezat fiul Osama si a devenit prieten apropiat al lui Anwar al-Awlaki, imamul terorist considerat urmasul lui Osama bin Laden. Insa dupa un deceniu de viata dedicatã jihadului, indoielile de natura teologica si nemultumirea tot mai mare fata de violenta nediscriminatorie l-au determinat sa repudieze extremismul si sa devina agent dublu pentru CIA si serviciile secrete britanice si daneze.

 O autobiografie extraordinara, palpitanta si convingatoare, care detaliaza activitatile jihadistilor din Europa, Africa si Orientul Apropiat si Mijlociu, dar si practicile uneori neortodoxe ale principalelor servicii de informatii mondiale.

 

Mai multe informatii
AutorMorten Storm, Paul Cruickshank, Tim Lister
CategorieDezvaluiri si controverse
Data aparitiei2015
EdituraMeteor Press
Format130x200
ISBN978-606-8653-21-1
Numar pagini416
Tip copertaBrosata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.