Scrieti o recenzie
18,00 Lei
Afumaturi - Pastrama - Carnati. Carne de porc, vita, pasare si vanat
In stoc
Cod produs: 978-973-1822-49-5
Editura: M.A.S.T.
Autor: Franz S. Wagner
Data aparitiei: 2009
Afumaturi - Pastrama - Carnati. Carne de porc, vita, pasare si vanat
Afumaturi - Pastrama - Carnati. Carne de porc, vita, pasare si vanat este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1
Cartea Afumaturi - Pastrama - Carnati. Carne de porc, vita, pasare si vanat scrisa Franz S. Wagner a aparut la editura M.A.S.T.
Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita, precum si tehnicile adiacente - afumarea, maturarea - necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate, pas cu pas!
Din cuprins:
- Calitatea produsului brut
- Tehnologia afumarii: diferitele metode de afumare, construirea unei afumatori, greseli legate de metodele de afumare si urmarile acestora
- Nu toata sunca este la fel
- Tehnologia asezarii in saramura
- Tehnologia obtinerii carnatilor: materia prima, tehnici de tocare, umplerea, diferite tipuri de carnati
- Tehnologia procesului de maturare si depozitare
- Retete (sunca, slanina, carnati, kaiser)
Autor | Franz S. Wagner |
---|---|
Data aparitiei | 2009 |
Ratings & Reviews
Ratings & Reviews
Scrieti o recenzie