facebook portokal

Contact: 0232 217 900

Program L - V: 08:00 - 18:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

TRANSPORT GRATUIT la comenzi mai mari de 150 lei!
  • Afumaturi - Pastrama - Carnati. Carne de porc, vita, pasare si vanat

Afumaturi - Pastrama - Carnati. Carne de porc, vita, pasare si vanat

18,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Isbn: 978-973-1822-49-5
Editura: M.A.S.T.
Numar pagini: 157
Data aparitiei: 2009
Limba: Romana
Tip coperta: Brosata

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zileTransport gratuitTransport gratuit

  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Cartea Afumaturi - Pastrama - Carnati. Carne de porc, vita, pasare si vanat scrisa Franz S. Wagner a aparut la edituraM.A.S.T.

Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita, precum si tehnicile adiacente - afumarea, maturarea - necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate, pas cu pas!

Din cuprins:

  • Calitatea produsului brut
  • Tehnologia afumarii: diferitele metode de afumare, construirea unei afumatori, greseli legate de metodele de afumare si urmarile acestora
  • Nu toata sunca este la fel
  • Tehnologia asezarii in saramura
  • Tehnologia obtinerii carnatilor: materia prima, tehnici de tocare, umplerea, diferite tipuri de carnati
  • Tehnologia procesului de maturare si depozitare
  • Retete (sunca, slanina, carnati, kaiser)

 

Scrie propria ta recenzie

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Calitate
Pret
Valoare
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...