Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
18,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Afumaturi - Pastrama - Carnati. Carne de porc, vita, pasare si vanat

Rating:
%
In stoc
Cod produs: 978-973-1822-49-5
Editura: M.A.S.T.
Autor: Franz S. Wagner
Data aparitiei: 2009
Afumaturi - Pastrama - Carnati. Carne de porc, vita, pasare si vanat
Afumaturi - Pastrama - Carnati. Carne de porc, vita, pasare si vanat este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Cartea Afumaturi - Pastrama - Carnati. Carne de porc, vita, pasare si vanat scrisa Franz S. Wagner a aparut la editura M.A.S.T.

Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita, precum si tehnicile adiacente - afumarea, maturarea - necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate, pas cu pas!

Din cuprins:

  • Calitatea produsului brut
  • Tehnologia afumarii: diferitele metode de afumare, construirea unei afumatori, greseli legate de metodele de afumare si urmarile acestora
  • Nu toata sunca este la fel
  • Tehnologia asezarii in saramura
  • Tehnologia obtinerii carnatilor: materia prima, tehnici de tocare, umplerea, diferite tipuri de carnati
  • Tehnologia procesului de maturare si depozitare
  • Retete (sunca, slanina, carnati, kaiser)

 

Mai multe informatii
AutorFranz S. Wagner
Data aparitiei2009
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.