Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
24,90 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Adam si Evelyn

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-724-287-7
Editura: Allfa
Autor: Ingo Schulze
Data aparitiei: 2010
Cartea Adam si Evelyn scrisa de Ingo Schulze a aparut la editura Allfa si face parte din Colectia Literatura universala.

Cartea Adam si Evelyn scrisa de Ingo Schulze a aparut la editura Allfa si face parte din Colectia Literatura universala.

Anul schimbarii 1989, Germania de Est: desi in aer plutesc revolta si mirajul Vestului, ca un mar al cunoasterii ce se rostogoleste din ce in ce mai aproape, viata curge ca intotdeauna. In atelierul sau de croitorie, Adam insufla si mai mult sarm frumoaselor berlineze. Dar prima victima a senzualitatii lor este el insusi: intr-o zi torida de august, Evelyn – singura femeie pe care o iubeste – il surprinde in flagrant delict cu o clienta. Cum granitele Ungariei tocmai s-au deschis spre Vest, Evelyn hotaraste sa-si urmeze visul de libertate. In atmosfera electrizanta a Lacului Balaton, printre straini seducatori, graniceri corupti si birocrati insensibili, Adam si Evelyn trebuie sa ia o hotarare: Estul sau Vestul? Batranul Wartburg sau Passatul rosu, care ii poate duce in patria consumerismului? Unde e Paradisul? Si cat de repede va deveni el Paradisul pierdut? Cu simpatie lucida fata de deriva acelui annus mirabilis, Ingo Schulze scrie o superba tragicomedie despre interdictie si ispita, despre dragoste si cunoastere, despre Est, Vest si rest.

Mai multe informatii
AutorIngo Schulze
CategorieLiteratura contemporana
Data aparitiei2010
EdituraAllfa
Format130x200
ISBN978-973-724-287-7
Numar pagini328
Tip copertaBrosata
TraducatorRadu-Mihai Alexe
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.