Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

100 cei mai mari scriitori ai lumii - Daniel S. Burt - Editura Orizonturi

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-736-492-0
Editura: Orizonturi
Data aparitiei: 2022
Cartea 100 cei mai mari scriitori ai lumii scrisa de Daniel S. Burt a aparut la editura Orizonturi in anul 2022 si face parte din categoria Stiinte umaniste.

Cartea 100 cei mai mari scriitori ai lumii scrisa de Daniel S. Burt a aparut la editura Orizonturi in anul 2022 si face parte din categoria Stiinte umaniste.

V-ati gandit vreodata ce carti ati alege daca ar trebui mergeti intr-o zona izolata? Intr-o atare situatie, lucrarea de fata v-ar fi, cu siguranta, de un real folos.

Autorul Daniel S. Burt prezinta cei mai mari poeti, romancieri si dramaturgi ai lumii, de la Shakespeare, Dante si Homer pana la Mihai Eminescu, Franz Kafka, Gabriel Garcia Marquez si Oscar Wilde. Aceste portrete releva esentialul rolului jucat de fiecare dintre ei, traseul literar-artistic, concretizat in viziuni unice asupra lumii si experientei umane. Nu lipsesc detalii din viata lor si nici referiri la contextul cultural in care cei 100 au avut un rol semnificativ in a-I defini sau modifica.

100 cei mai mari scriitori ai lumii ofera nu numai posibilitatea intalnirii cu nume familiare, ci si surpriza descoperirii unor autori importanti, mai putin sau deloc cunoscuti.

Ca toate cartile din Seria 100, neindoios si aceasta va genera controverse legate de compararea preferintelor cititorilor cu optiunile lui Daniel S. Burt in ceea ce priveste criteriile de selectie ale personalitatilor prezentate. O lucrare de referinta, deosebit de utila atat persoanelor interesate de imbogatirea bagajului de cunostinte, cat si celor ce efectueaza studii de specialitate.

Mai multe informatii
CategorieStiinte umaniste
Data aparitiei2022
EdituraOrizonturi
ISBN978-973-736-492-0
Numar pagini416
Tip copertaNecartonata
TraducatorAnca Irina Ionescu
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.