Portokal

Contact: 0232 217 900

Program L - V: 08:00 - 16:30

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

TERMENI SI CONDITII

Vizitarea sau folosirea, produselor vizualizate pe site-ul www.portokal.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

COMERCIANTUL ONLINE

www.portokal.ro este un serviciu online. www.portokal.ro este administrat de SC SEDCOM LIBRIS SRL cu sediul social Moara de Foc nr. 4,  adresa de corespondenta Moara de Foc nr. 4, , loc. Iasi, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J22-1359/1991, CUI 1972163  cont bancar nr. RO67BRDE240SV07983662400deschis la BRD Iasi. e-mail: contact@portokal.ro.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.portokal.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

PROPRIETATEA INTELECTUALA SI DREPTURILE DE AUTOR

Intregul continut al site-ului www.portokal.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. SC SEDCOM LIBRIS SRL sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.portokal.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail online@portokal.ro

INREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Site-ul www.portokal.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont pe site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de site, cum ar fi primirea newsletter-ului www.portokal.ro, este necesar sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati cont de utilizator pe site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea Termenilor si conditiilor de utlizare a www.portokal.ro si a Politicii de confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.

www.portokal.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri la propria sa discretie.

Intrucat prevederile Termenilor si conditiilor de utilizare pot fi modificate, va rugam sa le recititi periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.portokal.ro. Daca folositi acest site sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate in contul dvs. de utilizator.

Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest Site confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site. www.portokal.ro este un site proiectat de SC SEDCOM LIBRIS SRL. Dreptul de proprietate asupra acestuia revine SC SEDCOM LIBRIS SRL si isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura "Termeni si conditii" din josul paginilor site-ului.

DATELE PERSONALE / POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Prin inregistrarea ca utilizator al www.portokal.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de e-mail, data nasterii, dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.portokal.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.portokal.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de email valida, precum si alte date legate de dvs. Aceste date personale vor fi folosite exclusiv de societatea care opereaza site-ul, in scopurile pentru care au fost colectate si pentru care v-ati exprimat acordul. Ele nu vor fi instrainate catre terti.

Informatiile despre dvs. pot fi folosite de SC SEDCOM LIBRIS SRL doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor de pe siteul www.portokal.ro: procesarea cererilor, ofertarea de produse, solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre dumneavoastra,  contactarea, inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon, in legatura cu oferte de produse si servicii ale www.portokal.ro sau in legatura cu produse si servicii care credem ca ar putea fi de interes ca in cazul unor promotii, oferte special.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC SEDCOM LIBRIS SRL, proprietarul acestui website, va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dvs. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciului web disponibil pe acest website. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Furnizarea informatiilor personale

Furnizarea serviciilor de pe www.portokal.ro va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati contul dumneavoastra. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. SC SEDCOM LIBRIS SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre SC SEDCOM LIBRIS SRL pentru informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.  Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul efectuarii oricaror verificari justificate in baza legii.  Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. SC SEDCOM LIBRIS SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si SC SEDCOM LIBRIS SRL.
Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. SC SEDCOM LIBRIS SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa contact@www.portokal.ro, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale. 
SC SEDCOM LIBRIS SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

 1. dreptul de a cere de la SC SEDCOM LIBRIS SRL sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
 2. dreptul de a cere de la SC SEDCOM LIBRIS SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;  
 3. dreptul de a cere SC SEDCOM LIBRIS SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului  www.portokal.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.portokal.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.portokal.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

PREZENTAREA SERVICIILOR SI DESCRIEREA PRODUSELOR

SC SEDCOM LIBRIS SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra datelor tehnice prezente pe site-ul www.portokal.ro, fara o instiintare prealabila. Descrierile produselor  prezente pe site-ul www.portokal.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.portokal.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

SC SEDCOM LIBRIS SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate in urma recomandarilor prezentate pe acest site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator.

www.portokal.ro foloseste descrieri sugestive pentru produsele sale si garanteaza acuratetea informatiilor de pe acest site. Pozele au titlu informativ.

GARANTII SI LIMITARI

www.portokal.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site. Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie. SC SEDCOM LIBRIS SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care www.portokal.ro nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. Pentru eventualele erori in folosire aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de societatea de hosting ne cerem scuze, dar intreaga responsabilitate ii revine gazdei. SC SEDCOM LIBRIS SRL isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a utilizatorilor. SC SEDCOM LIBRIS SRL isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a utilizatorilor. SC SEDCOM LIBRIS SRL nu face nici o referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorilor si acest site. Acest site va fi accesat de buna voie, iar utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site.

RECENZII, COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE TIPURI DE CONTINUT

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; pot trimite sugestii, idei, pot pune intrebari, pot propune articole sau alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora:

- nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale;

- nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaj colective sau alte forme de "spam".

In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.portokal.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.portokal.ro, transmiteti (in afara cazurilor in care SC SEDCOM LIBRIS SRL indica altfel), drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. SC SEDCOM LIBRIS SRL are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.portokal.ro, cedati dreptul SC SEDCOM LIBRIS SRL de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati, ca materialele postate nu violeaza niciuna dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale  www.portokal.ro

www.portokal.ro  are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe site.  www.portokal.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru niciunul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe site. www.portokal.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

FORTA MAJORA

www.portokal.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.portokal.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect in cauze care nu depinde de vointa www.portokal.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.portokal.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.portokal.ro, erorile de operare, precum si cazurile de fora majora stipulate de legislatia in vigoare.

PUBLICITATEA

www.portokal.ro poate afisa in paginile sale reclame la produsele din oferta sa, precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.portokal.ro si prin acceptarea Termenilor si conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

RECLAMATII PRIVIND INCALCAREA LEGII REFERITOARE LA PROTEJAREA PROPRIETATII INTELECTUALE

www.portokal.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca www.portokal.ro contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de e-mail: contact@www.portokal.ro sau sa ne contactati la numerele de telefon afisate la capitolul Contact.

LIMITARI PRIVIND UTILIZAREA ANUMITOR TEHNICI DE COMUNICATIE LA DISTANTA

Art. 1. - Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului:

a) sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel);

b) telecopiator (fax)

c) adresa de posta electronica (e-mail)

Art. 2. - Utilizarea altor tehnici de comunicatie individuala la distanta in afara celor prevazute la art. 1 nu este permisa daca exista un refuz manifestat de consumator.

Lista cuprinzand tehnicile de comunicatie la distanta

a) imprimat neadresat;

b) imprimat adresat;

c) scrisoare tipizata;

d) publicitate tiparita cu bon de comanda;

e) catalog;

f) telefon cu interventie umana;

g) telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext);

h) radio;

i) videofon (telefon cu imagine);

j) videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil);

k) posta electronica (e-mail);

l) telecopiator (fax);

m) televiziune (teleshopping).

LITIGII

Prin vizualizarea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si SC SEDCOM LIBRIS SRL. In cazul unor eventuale conflicte intre SC SEDCOM LIBRIS SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Termeni si conditii generale

Societatea furnizoare se obliga sa faca toate demersurile in vederea comunicarii de informatii corecte, complete si actualizate referitor la produsele afisate pe site.

Societatea furnizoare nu poate garanta ca www.portokal.ro, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise nu contin erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari inerenti in conditiile operarii in mediu virtual.

Societatea furnizoare isi declina raspunderea pentru omisiunile sau inadvertentele care pot interveni in redactarea sau prezentarea informatiilor de pe site, inclusiv cele care provin din operatiuni care din considerente tehnice nu se pot actualiza in timp real.

Utilizatorul foloseste www.portokal.ro pe riscul propriu, societatea furnizoare fiind libera de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

Destinatarul comerciant actioneaza pe riscul propriu, daca a stiut sau ar fi trebuit sa stie, in concordanta cu practicile comerciale curente sau ca urmare a folosirii procedurilor convenite expres cu emitentul, ca informatia continuta intr-un mesaj electronic a fost alterata in timpul transmiterii sau prelucrarii sale.

Niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (totala/partiala) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostinta de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului.

Societatea furnizoare nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nicio pierdere in situatia in care aceasta este cauzata de nerespectarea prezentelor termene si conditii ale contractului si ale celorlalte instructiuni mentionate pe site. Societatea furnizoare nu raspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului. Societatea furnizoare nu este responsabila pentru daune de orice fel pe care clientul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre societate a oricareia din obligatiile sale si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor si serviciilor afisate pe site.

DIVERSE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din vizitarea www.portokal.ro.

Continutul siteului

Site-ul www.portokal.ro contine informatii privind produsele SC  Sedcom Libris SA.

Tot continutul acestui site este strict informativ. www.portokal.ro nu poate garanta corectitudinea informatiilor continute de acest site si nu isi asuma responsabilitatea pentru acuratetea, integritatea sau autenticitatea informatiilor continute de acest site. Acest site si informatia continuta va sunt prezentate fara nici un fel de garantie, exprimata sau implicita.

www.portokal.ro isi rezeva dreptul de a face schimbari in orice moment, fara o notificare prealabila, in ceea ce priveste specificatiile si accesibilitatea produselor si serviciilor.

Nota privind copyright-ul si proprietatea intelectuala

Aceasta prezentare precum si tot continutul site-ului sunt protejate prin drepturile de proprietate intelectuala. Puteti folosi aceste informatii, texte, imagini sau schite continute in acest site numai in scopuri strict personale si necomerciale, si nu aveti dreptul de a reproduce, modifica, transmite, licentia sau publica, in intregime sau partial, in nici un scop, fara un acord prealabil scris din partea www.portokal.ro, in afara de scopul vizionarii.Fotografiile continute pe acest site sunt proprietatea www.portokal.ro.

Folosirea imaginilor provenite de pe site-ul oficial www.portokal.ro pe site-uri si in pagini personale

www.portokal.ro accepta natura Internet-ului ca fiind un mediu in care informatia este distribuita, si prin urmare permite persoanelor individuale sa reproduca imagini de pe site-ul www.portokal.ro pe paginile personale sau pe paginile de internet cu conditia sa solicite acest lucru administratorului site-ului www.portokal.ro la adresa contact@portokal.ro. In scop informativ, cererile facute la aceasta adresa vor fi evaluate printre altele si conform urmatoarelor criterii:

 • Site-ul unde urmeaza sa fie publicate este non-profit;
 • Site-ul promoveaza o imagine pozitiva a produselor, serviciilor si identitatii www.portokal.ro;
 • Site-ul nu contine materiale indecente sau ilegale;
 • Imaginile nu vor fi alterate (fara text suplimentar pe imagine, nu se vor folosi in fotomontaje, nu se vor schimba culorile sau deforma);
 • Pot fi reproduse numai imagini reprezentand produse www.portokal.ro, elementele de design grafic si prezenta vizuala a site-ului www.portokal.ro nu pot fi reproduse;
 • Numarul de imagini este rezonabil si consistent cu scopul respectivului site individual sau de companie.
 • Proprietarul copyright-ului este indicat astfel: 'Copyright © 2016 www.portokal.ro. Provenienta imaginii este indicata printr-un hiperlink catre site-ul www.portokal.ro;
 • Prin folosirea imaginilor, persoana respectiva este de acord sa fie contactata de www.portokal.ro pentru a stabili un link de la site-ul www.portokal.ro catre site-ul propriu.

Utilizatorul este de acord cu faptul ca aceasta autorizare poate fi retrasa in orice moment de catre www.portokal.ro, si, prin urmare, este de acord sa indeparteze, imediat ce este anuntat in acest scop, imaginilie respective de pe site.

Marci inregistrate

Logo-ul prezent in acest site este proprietatea www.portokal.ro. Se interzice folosirea, descarcarea permanenta, copierea sau distribuirea lor in orice fel fara a avea acordul scris al SC  Sedcom Libris SA.

Hiperlink-uri

Site-ul www.portokal.ro poate contine hiperlink-uri catre alte site-uri pe deplin independente de acesta. www.portokal.ro nu isi asuma nici un fel de responsabilitati si nu ofera nici un fel de garantii privind integritatea, acuratetea sau autenticitatea datelor continute in aceste link-uri hipertext sau in alte site-uri, iar accesarea oricarui alt site din site-ul www.portokal.ro se face pe propria dvs. raspundere.

Raspundere limitata

www.portokal.ro nu isi asuma nici un fel de responsabilitati pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, speciale sau provenite ca urmare a unei consecinte legate in orice fel de accesul dvs. la site-ul www.portokal.ro, incluzand, fara a se limita la, orice pierdere sau paguba cauzata de virusi ce va pot afecta calculatorul sau datorita increderii dvs. in informatia provenita prin intermediul site-ului www.portokal.ro.

Modificarea regulamentului

www.portokal.ro isi rezerva dreptul de a modifica acest regulament in orice moment in functie de necesitatile economice proprii, prin urmare sunteti invitati sa verificati acest regulament de fiecare data cand vizitati site-ul.

Testimoniale primite

Facand orice declaratie pe acest site, sunteti de acord ca www.portokal.ro sa pastreze, la dispozitia sa, dreptul de a modifica, publica liber sau de a nu publica testimonialele primite pe site.

www.portokal.ro nu isi asuma nici un fel de responsabilitate in legatura cu mesajele publicate pe acest site.

 

Incarcare...
Va rugam sa asteptati...
Inscrie-te la newsletter
5% discount pe care il poti folosi la prima comanda de pe site in termen de 5 zile.
Aboneaza-te
Coupon: